Sikker betaling.

Vi benytter Quickpay som betalingsløsning, og Nets som indløsningsaftale.

Sikkerhed i Quickpay (Nye version: V.10)

Betaling med kreditkort via QuickPay sker via en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning.

QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes kreditkort.

PCI-certificering

QuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret.

Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata - og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.

List of PCI DSS validated service providers

SSL-kryptering i al kommunikation

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem jeres kunder, jeres forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dine kunders kortnummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i din kundes browser. Denne aktiveres automatisk, når kunden handler i jeres butik, når den har en SSL løsning. Jeres kunde skal derfor ikke installere ekstra software for at kunne handle vha. SSL.

eDankort & 3-D Secure

QuickPay understøtter også som en af de få betalingsgateways både eDankort og 3-D Secure betalinger. Disse to betalingsformer er den bedste måde, som shopejer, at sikre sig mod misbrug da det giver sikker identifikation af kortholderen.

Med eDankort og 3-D Secure betaler kunden via henholdsvis Nets og VISA/Mastercard. Fordelen for kunden er at denne slipper for at afgive sine kortoplysninger, og fordelen for butikken er at de sikrer sig identiteten af kunden.

 

 Vores forretning opfylder PCI-DSS 12 sikkerhedskrav

 • Krav 1: du skal sikre, at din virksomhed installerer og vedligeholder en firewall, der beskytter jeres kortdata 
 • Krav 2: du må ikke benytte standardindstillinger til systempasswords og andre sikkerhedsparametre
 • Krav 3: du skal beskytte jeres kortdata 
 • Krav 4: du skal kryptere kortdata, som I sender over åbne offentlige netværk 
 • Krav 5: du skal benytte antivirus-software og opdatere den jævnligt
 • Krav 6: du skal udvikle og vedligeholde jeres sikkerhed i systemer og applikationer løbende
 • Krav 7: du skal begrænse adgangen til kortdata i forhold til forretningsbehovet, så færrest muligt kan komme til deKrav 8: hver bruger af jeres computernetværk skal have et unikt ID 
 • Krav 9: færrest muligt skal have fysisk adgang til kortdata 
 • Krav 10: du skal overvåge al adgang til jeres netværk og kortdata
 • Krav 11: du skal foretage jævnlige test af sikkerhedssystemer og processer
 • Krav 12: du skal opretholde en stram sikkerhedspolitik

 


Tilbud

No specials at this time